2 reaktioner på ”Paus är tillbaka från Paus”

  1. Det är så tråkigt… jag är i ungefär samma sits som du var för några år sedan. Letar på nätet. Hittar intervjuer med dig, om cancern. I varje artikel låter du så gnällig. För att du är kvinna. ”Vi kvinnor” och liknande offermentalitet i, jag lovar, VARJE artikel jag sett hittills. Tröttsamt. Då tappar jag lusten att läsa. Du är inte jag. JAG har ex inte alltid haft ett komplext förhållande till min kropp. Det är du som har det. And so on. Du applicerar dina komplex på mig och alla andra. Stå för att du tycker si eller så.
    Du har inte bjudit in ”herr Cancer”, säger du. Varför ”herr”? Vad har du emot män egentligen?
    Samma visa i allt som går att läsa om dig. Trist.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *