jag har varit här förut

Jag har varit här förut. När jag fick en cancerdiagnos sommaren 2012 började hela den resan med att jag fick cellgifter. Cytostatika slår ut allt, inte bara skiten utan också de goda cellerna. Efter mitt första cellgift hamnade jag på Helsingborgs lasarett i ett eget rum på infektionsavdelningen. Mina värden var så låga och jag var så infektionskänslig. Jag var där i tio dagar om jag inte minns fel. Efter det blev jag så rädd. Så fort någon snörvlade i kön på mataffären blev jag stressad och rädd.

I fyra månader tog jag cellgifter. På hösten åkte jag ut till landet för att slippa bli sjuk av någon annan.

Nu är jag här igen.

Har flyttat ut på landet. Vill inte få corona. Vem vill ha det? Men Efter att jag fick rosfeber i julas är jag lite skraj för att mitt immunförsvar inte är det starkaste. Därför väljer jag att vara här.

Jag mår bra av att vara här. Jag ser våren komma. Med våren kommer ljuset.

Jag äter bra. Juicer grönt. tar mina kosttillskott. Gör yoga och promenerar och skriver på nästa bok.

LÄS HÄR

Det händer i blodet och det verkar vara blodproppar som många dör av. Här läser jag även om autoimmuna sjukdomar, precis som jag befarade och trott hela tiden. När jag var hos Dr Enby så visade han hur mitt blod liksom kleggade ihop sig. Jag kanske ska börja ta hans ordination igen.

2 reaktioner på ”jag har varit här förut”

  1. Hej! Jag gillar din sida och har också lyssnat på din paus-podd ett par ggr??. Jag har nyligen opererat bort vänster bröst och de har bestämt att jag ska få cellgift sex ggr med tre veckor emellan. Jag är 34 år och har barn som är 6 och 2 år. Jag tänkte kanske boka något Werlabstest och undrar om du har några tankar om det är bra att göra före cellgifterna eller inte? Det är såklart möjligt att göra flera ggr. Hoppas du har det bra ute på landet☀️! Jag bor på landet i Norrland men det känns såklart inte så bra att få cellgifter samtidigt som Corona härjar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *