dags för julPAUS

Igår fick jag för första gången hålla den här lilla godbiten Min senaste bok PAUS – yoga vila meditation som kommer ut i mellandagarna. Du kan förboka den, men om du vill stötta mig som författare så vänta tills den om några dagar kommer upp på min egna sida på Bokus HÄR www.bokus.com/karin heter sidan

Måste säga att det här gjorde vi bra jag och fotograf Anneli Hildonen. Vilken fin liten pärla. Mest slås jag av stämningen i boken och att varenda bild är plåtad på eller i närheten av mitt landställe på Björkö. Vilka fina smultronställen som finns därute. Vilket vackert land vi lever i. Vilken vacker natur som finns runtomkring oss. Och låt oss värna om allemansrätten om den vackra storslagna natur som finns tillgänglig för alla. Gå med i naturskyddsföreningen. Plocka upp skräp efter dig när du är ute i naturen. Ja, ni fattar.

Nu kommer jag sakta ner farten i mitt liv. Kanske inte helt logga ut, men nu tar jag in långpromenader, hasa runt i pyjamas, tända ljus och långfilmer på tv. Nu ska Björkö få visa sig i sin vinterskrud.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *