Nytt poddavsnitt: Tarmen och maten

5:2 dieten, stenåldersdieten, blodgruppsdieten, lchf, vegan, vegeterian, antiinflammatoriskt, flexerian, rawfood… Så lätt att gå vilse i dietdjungeln. Vilken diet är rätt för mig? Och behöver man följa en särskild matdiet för att tarmen ska må bra?

Erica Palmcrantz Aziz är författare till flera fina kokböcker och föreläser och undervisar om mat och är en stor hälsoinspiratör. I avsnittet Tarmen och maten som släpps idag pratar vi mat på ett nytt sätt. Om att känna efter vad man vill ha, typ sensitive eating. Men hur ska man veta om det är min röst som gör sig hörd i allt det här bruset vi ofta lever i. Så intressant. Och vi pratar om att Erikas mamma gick ner 25 kilo och slutade med kolesteroltabletterna när hon inspirerad av sin dotters kostomläggning, efter en resa till Usa också började tänka på vad och hur hon åt. Det är så lätt att bli inspirerad av Erika, så in och lyssna och förresten ”Monomeala” var ett helt nytt begrepp för mig. Som jag ska monomeala i jul när ni andra äter julbord…

Det här är sista poddavsnittet för i år. Jag och Jens tar julledigt men kommer tillbaka med nya spännande och intressanta ämnen av Kvinnoliv på fredag 11 januari 2019. Så ta jullovet och lyssna igenom de avsnitt som hittills sänts av Kvinnoliv. Och dela gärna. Och berätta vad du tycker. Här hittar du alla avsnitt av KVINNOLIV 

Men redan första januari kommer ni kunna lyssna på vårt nya poddprojekt som vi är så stolta över. Jag lägger ut när det är dags. Ska bli så spännande att höra vad ni tycker om det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *