god jul på er

God jul önskar Pino och jag så klart. Vaddå gammal bild? En pudel har rätt att välja den bildbyline hen önskar låter Pino hälsa. Jaja den är kanske tio-elva år gammal, men juldräkten är försvunnen eller kanske för liten…

Hoppas ni alla får en fin jul, stillsam och sprakig. Varm och snöig. Kärleksfull och snäll. Å vad jag önskar er alla en snäll jul. Men jag vet ju att alla har tyvärr inte impregnerats med en avundsvärd härlig julkänsla. Glad för er skull ni som bara känner att julen är fylld av kärlek. Som jag önskade att jag växt upp med en skön känsla för julen. Men nu är inte så. Jag vet ju vad som händer i mitt huvud vid jul och nyår. En oro och en ångest som kommer krypande. Julen är en tid som jag måste hantera. Men det finns ett vemod, en sorg över de jular jag levt som kunde varit på ett annat sätt. Jag hanterar julen i lugn och ro på landet. Och låter kärlek, vila, lugn och ro putta undan de där känslorna. Så God jul ni kära följare. Nu ser vi till att njuta av allt man kan tänkas glädjas över.

Och fram med medkänslan. Tänk på de som inte har tak över huvudet, de som lever på flykt på grund av olika anledningar. Vi har råd att skänka en slant. Jag tycker att UNHCR och Röda korseär bra organisationer att skänka pengar till. Så lite som behövs som gör så mycket.

1 reaktion på ”god jul på er”

  1. Önskar dig och dina nära en lugn skön jul på ditt ställe på landet.
    Vill samtidigt tacka dig för alla fina, kloka, positiva och lustfyllda inlägg på din blogg. Jag gläds alltid åt att läsa dina texter, förkovrar mig och lär mig nytt.

    Gott nytt år önskar jag dig, på alla sätt !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *