min höst och kanske lite din också

Godmorgon, känns som att jag försöker njuta de sista dagarna här på landet. Det är så mycket som ligger framför mig. Att allvaret börjar nästa vecka. Hm, allvaret och allvaret. Men ni fattar det där med att ta itu med saker och ting. Min pappa ska begravas. Tänk hur saker och ting kan förändras från en dag till en annan. Att man aldrig är förberedd på att människor går bort. Att döden faktiskt finns närvarande. Att sorg får ta tid och att jag måste lära mig att vara i nuet. Att vara här och nu. Det är vad jag försökt att göra här på landet, där egentligen inte så mycket händer. Vi har planterat rosor, målat några stolpar men allra mest har jag gått långa promenader och suttit i min Irbastu. Men med allvaret menar jag också att tänka framåt när det gäller jobbet. Den här hösten blir det mycket resande för mig och för dig… om du har lust.

31/8
Vi börjar med en knipworkshop på fantastiska yogastudion Atmajyoti i Stockholm 31/8 Ta med en väninna, din syster, mamma eller kom själv. Att stärka sin bäckenbotten handlar inte bara om slippa inkontinens. Med en stärkt bäckenbotten följer en massa härliga biverkningar som bättre sexliv, intensivare orgasmer, plattare mage, stoltare hållning, mindre ont i ryggen, tajtare slida osv osv. Ni fattar finns så mycket bra med att rikta lite uppmärksamhet till vår fantastiska kroppsdel underlivet. För mer info och anmälan BOKA HÄR

1-3/9
Vad sägs om en helg i Skåne? Älskade Skåne och fantastiska Viken. 1-3/9 YOGA OCH WORKSHOP PÅ SANS OCH BALANS I VIKEN Här kan du välja att yoga med mig, det blir både mysoreträning och nybörjarkurs i ashtangayoga. Men om du vill kan du välja att bara gå på mina workshops, en knipworkshop (där min knipbok kan ingå) och en workshop om lymfsystemet där min senaste bok Omstart för en starkare, renare och friskare kropp INGÅR

img_7402

9-16/9
Du vet väl att du kan åka med mig och tidningen Hälsa till Mallorca 9-16/9. Det blir en favorit i repris. Jag var med förra året och det var verkligen en toppenresa. Bra ledning i form av tidningen Hälsas charmiga chefredaktör Maria Torshall och så reseledaren Ulla som kan allt om Mallorca. Vi kommer att göra Hathayoga, som alla kan vara med på, meditation, andningsövningar, bäckenbottenträning och jag kommer att lära er allt jag kan om lymfsystemet. Det blir en riktig omstart-resa. Och hotellet ligger ordagrant på havet, så det blir mycket badande. Ni vet väl min filosofi 40 minuters havsbad om dagen ordinerar gärna grekiska läkare. Men havet läker, så jag ser fram emot att trampa vatten och gör det gärna med dig. Dessutom är det otroligt härligt att varje kväll se solen glupskt slukas av havet. LängtarHÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER/BOKAR DIG

21/9
Håller jag en workshop om lymfsystemet på Mias yogastudio i Sundbyberg. För mer info och fler datum för workshop För mer INFO om kommande workshops, anmälan KLICKA HÄR

8/10
Då kommer jag till yogastudion WinwinYoga i Uppsala och håller workshop om lymfsystemet. FÖR MER INFO, ANMÄLA DIG. BOKA HÄR

14-21/10
Då kan du följa med mig till Italien. Det blir min första yogaresa till Italien och det är jag väldans glad över. I min ungdom bodde jag i Italien, i Rom och det finns nåt med Italien som ger mig hemkänsla, att ovanpå det få leda er i hathayoga, andningsövningar, meditationer och lära er allt jag kan och vet om lymfsystemet känns som en ynnest. HÄR hittar du info, anmäler dig och bokar

_mg_1768

29/10-5/11
Jag har blivit inbjuden att ha ett ashtangayogaretreat 29/10-5/11, alltså höstlovsveckan på fantastiska Palmgrove Beach i norra Goa, alltså Indien. Mejla info@palmgrovebeachresort.com för mer info och anmälan. Jag har varit många gånger i Goa och på den här platsen, så jag kan lova dig att du får en oförglömlig vecka.

Workshop på fina YOGAHUSET I STRÄNGNÄS preliminärbokat i mitten av november.

Ni ser jag har att göra…

omstart

Och däremellan tänkte jag försöka mig på att lansera min nya bok OMSTART FÖR EN STARKARE, RENARE OCH FRISKARE KROPP DEN HAR DU VÄL INTE MISSAT????

Och Ps Grattis Karin. Idag är din namnsdag

1 reaktion på ”min höst och kanske lite din också”

  1. Vill börja med att beklaga sorgen. Jag är en ny följare som nu ska lära känna dig via dina böcker till att kanske en dag kunna följa med på en yogaresa vilket vore en dröm. Men allt har sin tid och nu är nu. Ha en underbar höst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *