omstart

Vissa saker orkar man inte skriva om. Vissa saker behöver på nåt sätt redigeras i huvudet. Känslor. Jag har inte orkat prata, knappt ens med mina närmsta vänner. För en vecka sedan dog min pappa och mina känslor har rasat i mig. Fram och tillbaka. In och ut. Men jag är ledsen. så är det. Mitt mindre jag alltså Lilla Karin har också svårt att hantera att livet fortsätter fast nåt så stort hänt. Att inte livet liksom stannar upp. Men det är ju det det gör. Livet fortsätter. Jag badar. Jag skrattar. Jag gråter. Jag tittar på tv. Jag går promenader och pratar om larvigheter. Jag gör allt det där jag gjorde innan. Äsch jag vet inte hur jag ska förklara. Så vi lämnar det tills jag kanske känner att jag vill och kan prata. Men alla dessa omstarter, hur många gör man i sitt liv?

För mitt i allt kommer boken ut. Min fina bok Omstart för en starhare, renare och friskare kropp ut. Som handlar om en kanske mer fysisk omstart. Om att boosta sitt lymfsystem för att få en friskare och starkare kropp. En bok som riktar skärpan på just lymfssystem. Detta system som så få pratar om, så få vet nåt om. Men återigen. När jag drabbas av nåt skriver jag en bok om det. Undra vad nästa ska handla om…

omstart

Här kan du köpa den på: BOKUS

Här kan du köpa den på: ADLIBRIS

2
2