ni skulle göra mig glad

Godmorgon kära läsare, jag skulle vilja be er om en sak. Tror aldrig att jag gjort det förut, men har sett att andra gjort det. Skulle ni kunna tänka er att skriva ett omdöme/kundrecension om min nya bok, eller mina gamla också för den delen på Bokus eller Adlibris? Jag skulle bli så himla glad. Lite som när man är ute och reser och det lilla pensionatet ber en att skriva ett omdöme på den där sajten. Så klart har jag glömt av namnet på vilken sajt det är, men ett omdöme kan så klart göra en stor skillnad. Att bli spridd, att få press, alltså att bli intervjuad gör en så stor skillnad för en skribent. Men att läsarna delar sin upplevelse, uppskattar och tipsar om ens böcker är så viktigt. Så roligt. Vi vill ju nå ut, det är ju därför man skriver. Så Tack gulliga snälla ni som redan gjort det och tack alla ni som tänker. Tack.

HÄR HITTAR DU MINA BÖCKER PÅ BOKUS
HÄR HITTAR DU MINA BÖCKER PÅ ADLIBRIS

HÄR kan du provläsa Omstart

omstart

WOHO, Bibliotekstjänst har skrivit om boken det gjorde mig glad. Tack.

Recension
Karin Björkegren Jones är journalist, yogalärare och utbildad lymfmassör. Hon har tidigare skrivit flera böcker inom hälsa och yoga. 2012 fick Björkegren Jones en cancerdiagnos med lymfödem som följd. Hon vägrade tro att lymfödemet var kroniskt och har i stället gjort allt för att boosta sitt lymfsystem. Med boken vill hon visa att det finns olika sätt att läka ett trögt lymfsystem – med bättre ämnesomsättning och immunförsvar och mindre vätskefylld kropp som följd. Inspirerande och lättillgängligt med svar och handfasta råd om vad som kan göras för att få sitt lymfsystem – som ibland kallas för det bortglömda systemet – att fungera. Författaren lyfter fram olika exempel på alternativmedicin och alternativ vård. Här får läsaren också lära sig om bland annat andning, egenmassage och yoga. Boken avslutas med recept på antiinflammatorisk och näringsrik kost. Boken har trevlig formgivning och är välfylld av vackra och rogivande bilder.

4 reaktioner på ”ni skulle göra mig glad”

  1. God morgon 🙂 Läser din bok omstart just nu och jag äskar den, precis som dina andra böcker. Du är verkligen grymt bra på det du gör <3 Såklart jag kan lämna en recension på dina andra böcker med, och på denna när jag läst klart men hittar inte hur man gör. Men ska kolla lite till sen när valpen somnat 😉 Kram och ha det bäst

  2. Thankyou’s done! Jag köpte Knip nu i sommar och jag uppskattar den på många sätt, bra övningar och inspirerade människor. Men det jag verkligen älskar med boken är de vackra illustrationerna, kurbits möter mandalas i sinnlig underlivskonst. Namaste!

  3. Marina Daleborn

    Har flera av Dina böcker och Yogadvd’er. Älskar att ha boken ”Frisk & strålande hy” liggande framför mig, dagligen ser jag Ditt Fina & Glada ansikte. Ger mig motivation och mår så gott av den. Var med på Yogaresan till Makarska, Kroatien, som var toppenbra.
    Tack för att Du delar med Dig.
    Varm Omfamning om Dig ?????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *