klimakterietårta och knip till kaffet

IMG_0788

Cellgifterna chockade in mig i klimakteriet. Jag avverkade tio år på tre månader. I augusti 2012 hade jag min sista mens. Nu fem år senare har kroppen lugnat ner sig. Jag är över. Jag är förbi. Jag är nu i menopausen. Den visa kvinnans tid som native americans kallar detta skede i en kvinnas liv. No bullshit time. Idag samarbetar jag med Tena. På deras sajt hittar du mina knipfilmer, 23 stycken.HÄR HITTAR DU KNIPFILMERNA I fredags spelade vi in lite filmer för sociala medier. Du vet väl vad en blöjtårta är? Babyshower? Det här är mitt bidrag till oss som är bortom mens och bebisar. En klimakterietårta. Tack Hella för att du gjorde en så jäkla fin tårta av inkontinensskydden från Tena Lady.

För någon månad sedan blev jag intervjuad av Ebba von Sydow i hennes nya podd Ebbas gravidpodd. Du hittar intervjun om det viktiga knipet 41 minuter in i podden.
EBBAS GRAVIDPODD OM KNIIIP bland annat

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *