mest av allt förundras jag av

Mest av allt förundras jag över faktumet att en överläkare, en forskare vid namn Agnes Wold mest verkar vara ute efter att plocka poäng än titta på orsak och verkan.
Hon förfasas av att så många utbildade människor och främst kvinnor går till som hon skriver kvacksalvare. Så tänker jag, borde hon inte fråga sig själv det?
Varför går kvinnorna till kvacksalvare?
Ja, vad tror du?
Kanske för att många kvinnor som går till sjukvården med sina krämpor inte tas på allvar. Vi möts ofta med åsikter som att det är vanligt, inget att bry sig om, för att vi uppnåt en viss ålder, för att vi är i klimakteriet och ofta ofta följs detta av ”Hur har du det i relationen”.

Rena rama härskartekniken.
Agnes Wold och alla ni andra som ondgör över att svenska kvinnor, och gärna utbildade svenska kvinnor besöker alternativvården med sina krämpor.
Ser ni inte? Förstår ni inte?
Vi är inte inbillningssjuka. Vi blir bara inte tagna på allvar.

Uppenbart känner vi oss sedda, lyssnade på och tagna på allvar i den alternativa vården.

Borde man inte då rimligen tänka. Hm, är det nåt vi missat i sjukvården. Ja, kanske för för varje bb-avdelning ni stänger, för varje uppmaning att vi ska utbilda oss att föda i bilar etc det är också ett steg att göra oss än mer osäkra på vården och om vi kommer att bli tagna på allvar. Bli lyssnade på. Få hjälp.

P.s jag vet att det finns så många superbra läkare, sjuksyrror och vårdpersonal. Ni gör hela skillnaden. tack för det d.s

4 reaktioner på ”mest av allt förundras jag av”

  1. Jag blir provocerad av denna läkare. Man ska ta allt med en klappspark. Har inget större tillit till henne faktiskt. Hon är inte den person jag behöver efter en cancerdiagnos.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *