häng med till Kreta

IMG_8053

Det här är förra årets Kretagäng. Vi hade det otroligt härligt. Det fina med den här typen av resor är alla nya vänner man får. Sån lyx att vara yogafröken ibland. Ser tillbaka på mysiga samtal med deltagarna. Simturer och långa luncher vid havet. Sån lyx.

28 maj till 4e juni är det dags igen. Häng med. Jag vet det är snabba puckar, men ibland är det så. En dag som denna när det regnar snö från himlen och våren och sommaren känns väääldigt långt borta. Ja, då är det härligt att se fram emot salta bad och värme i Grekland.

IMG_8156

Här är vi upppklädda för middagen. Jag hade inte riktigt fattat vilket tjusigt hotell vi skulle bo på, så jag hade bara packat ner flipflop och jympadojjor. Men se det felet tänker jag inte göra denna gång. Nu ska höga klackar och ett par tjusiga klänningar, så man kan matcha Alexandra Pascalidou som är vår ciceron.

Jag kommer att hålla i yogan hela veckan. Det blir kul att lära känna dig. Så kom med. Här hittar du info och anmäler dig: BOOSTcamp på Kreta

IMG_8037

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *