Höstlov=läslov

9789113073545_200x_ett-stressfritt-liv_haftad

Nu är det de sista dagarna på läslovet och som av en händelse kommer min senaste bok ut NU. Nu går det äntligen att beställa Ett stressfritt:
HÄR HITTAR DU DEN PÅ BOKUS
HÄR HITTAR DU DEN PÅ adlibris

Så in och beställ. Så väldans glad jag blev igår när jag fick det här meddelandet från en stresscoach:

Hej Karin! Sitter här med din senaste bok ”Ett stressfritt liv” och som stressterapeut måste jag säga att den är helt fantastisk! Så vacker men också så klok. Tack!

Jag tror inte i förstår hur glad jag blir när ni berättar vad ni tycker. Allra särskilt om det är glada nyheter för mig. Att få såna där gulliga gulliga gulliga meddelanden gör min dag. Man skriver ju för att man vill att människor ska läsa.
Ta till sig. Kanske förstå.
Jag vill inte ge pekpinnar.
Jag vill skapa lust. Lust att vilja förändra. Gå vidare. Ta hand om sig själv. Älska sig själv trots alla brister. Livet är inte enkelt.
Låter så klyschigt och larvigt, men ju mer motgångar jag möter desto mer glad blir jag för min humor. För att ha en förmåga att kunna skratta åt skiten, rent ut sagt. När vi plåtar för böckerna. Leker jag och fotografen Anneli. Så känns det Och det är så kul. Jag tycker att jag har ett så kul jobb och det är så kul att göra det ihop med andra människor, som i det här fallet var Anneli och vår vän på Mallorca.

Många av bilderna i boken fotades på Mallorca i mars i år. Det var inte så varmt som det ser ut. Vi fotade bilderna på mig I omgivningarna kring Petras hus i Cala Llombards. Min favvoplats på Mallis. Tack Petra för all hjälp. Du har väl inte missat Petras fina klädshop på nätet? Här hittar du SANTANI Många av mina kläder kommer därifrån.

och Här kommer lite bakombilder från vår vecka på Mallis.

img_7393img_7998img_7345img_7306img_7294img_7499img_7430img_7426img_7406img_7406img_7370img_7366img_7340img_7339img_7339img_7329img_7315img_7412img_7402img_7302

Och Anneli, vart reser vi nästa gång?

2 reaktioner på ”Höstlov=läslov”

  1. Ny bok från Karin inköpt via Bokus! Check! Längtar nu efter leverans! Hoppas Indienresan får dig att må toppenbäst! ?☃-iga hälsningar Anette (Mallis-yogis)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *