heja mig

9789113073545_200x_ett-stressfritt-liv_haftad

Nu är det bara att klicka hem mina nya bok ETT STRESSFRITT LIV
SÅ GLAD OCH STOLT ÖVER DEN HÄR FANTASTISKT FINA BOKEN.
Jag lovar den är en så bra present till sig själv eller till någon du tycker om. Kan mycket väl vara årets julklapp. Och JA man får vara så glad och stolt. Och JA man får säga att man tycker att man är ganska bra. Jag vet det tar emot. Vi tänker ungefär 65000 tankar om dagen och merparten av de tankarna är negativa. Hur bra är det inte då om några positiva tankar om sig själv slinker igenom det där negativa filtret som vi alla verkar gå runt med. Det där filtret som hela tiden verkar säga; du är inte bra. Inte i jämförelse med… så där håller vi på.
SLUTA GENAST UPP MED DET

Livet är så tufft. Livet är så ofta de där dalarna, de där mörka djupen som vi alla faller ner i då och då. Låt därför de där glada dagarna. Guldkantsdagarna förgylla ditt liv ett par sekunder.

Heja mig vad jag är bra.

Jag tänker vara min egen bästa supporter. Det kan du vara också i ditt liv.

Forfattarportratt_0749

Men, jag är också tacksam för alla som varit med och gjort den här boken möjlig. TACK! För att ni låter mig göra böcker. Tack för er som köper mina böcker. Tack ni som är med mig i processen, från ax till limpa. Tack och puss

https://www.youtube.com/watch?v=FgpZxDYVevs

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *