hålla mig på mattan

Våren 2014 åkte jag och Anneli till Gran Canaria med Ving och bodde på ett superhärligt hotell som också visade sig vara barnfritt och ett hotell fyllt med olika aktiviteter. Det fanns träningsanläggning och spa. Vi fotade som bara den. Bilder som ni sett i några av mina böcker. Inspirationsbilder bland annat. Hittade några härliga bilder som Anneli tog en tidig morgon när jag yogade. Jag behövde faktiskt lite inspiration själv. Vissa mornar är det inte alldeles enkelt att ställa sig på mattan och göra sin yoga. Men jag vet ju hur mycket bättre jag mår. Jag vet ju att ju mer stressad jag är desto mer behöver jag yogan. Yoga och pranayama lugnar mig. Gör att jag flyttar ner i kroppen. Att jag håller mig på mattan helt enkelt.

_MG_2594

_MG_2587

_MG_2569

_MG_2667

Nu kommer ljuset. Nu kommer värmen. Nu blir det enklare. Visst blir det?

1 reaktion på ”hålla mig på mattan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *