hej

det här är ett blogginlägg till dig fantastiska läsare. tack för att du läser. tack för att du kommenterar och skriver inlägg. Tack, tack. Jag vill bara berätta en sak. Den här bloggen är inte sponsrad. Jag får många anbud, men har svårt att säga ja. För när man blir sponsrad följer alltid en massa annat med. Plötsligt dyker det upp reklam på ens blogg från ett företag man inte står bakom, eller produkter som känns tvivelaktiga.
Ja, ni förstår. Jag har så svårt med det. Jag skulle önska att jag vore mer lättsam, eller egentligen inte.
Jag är inte emot reklam. Jag vill bara inte bli använd om ni förstår hur jag menar…

Men dit jag vill komma är att jag alltså inte är avlönad för den här bloggen. Att vara frilans är väldigt härligt och fantastiskt på många sätt. Men också tufft då jag hela tiden måste hitta på nya jobb. Så att jag får lön.
Jag skulle kunna sitta många timmar om dagen och svara på alla mejl jag får. En stor del av mig vill svara. Ofta svarar jag. Framförallt försöker jag svara er som likt jag själv kanske drabbats av cancer, eller olika sorger. Men jag kan inte svara på allt.
Jag hoppas ni förstår det.
Jag skulle så gärna göra det och jag får också lite dåligt samvete. Att jag inte är en schysst person som svarar. Jag jobbar faktiskt jättemycket med det. Det är också journalisten i mig som finns där. Hon som har örat mot marken och som vill lyssna på historierna ni berättar för de berättar också väldigt mycket om om vår samtid. Om vad vi längtar efter, behöver. Hur vi vill äta, leva. Allt finns i mejlen jag får. Så jag vill bara säga att jag läser allt. Jag tar in. Men jag kan inte svara på allt. Snälla, snälla bli inte arga på mig.

Mycket av vad jag varit med om hittar man i mina böcker. Mina tankar om kost, hudvård om cancer. Yoga. HÄR hittar du mina böcker Om du vill stödja mig, köp mina böcker. Ge bort mina böcker.

Och vill du prata med mig och fråga mig saker så kom på mina workshops och retreat. Där finns det möjlighet att prata och ställa frågor. Framförallt på retreaten.
Ni hittar vart jag befinner mig under fliken kurser & events på min hemsida KarinBjörkegrenJones, som du hittar HÄR
Yogaboostresan till Kreta med Alexandra Pascalidou är fullbokad. Men det finns plats på
Hathayoga & Ayurvedaresan till Kerala med tidningen Vi HÄR hittar du info och anmäler dig 18-26/11

Det finns också plats på mitt ashtangayogaretreat i Goa 28/11- 5/12. Ashtanga Retreat 1

Närmre i tid hittar du min workshop i helgen 22-24/4 på Sans och Balans i Viken, Skåne. Här hittar du introkurs i ashtangayoga och mysore och två workshops i bakåtböj och uppochned. HÄR hittar du info och anmäler dig

25-28/5 är jag på Mallorca och håller i en Hathayoga & yogapysselkurs med Petra Westerlund. https://simplesignup.se/event/67037-hathayoga-yogapyssel-paa-mallorca-med-karin-bjoerkegren-jones

IMG_3338

1 reaktion på ”hej”

  1. Karin, du har gjort så mycket för oss som fått bröstcancer. Man kan inte göra allt för alla och du har gjort så mycket för många genom ditt skrivande.
    Jag tackar för det???.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *