sköna och snygga yogakläder

IMG_5437

Det är inte ofta jag och Anneli blir plåtade ihop. Tycker så mycket om den här bilden på oss. Och det som också glatt mig väldans den här resan, det är att Anneli yogat. Jag har fått henne att göra pranayama och sjunga mantran. Och så har hon yogat varje morgon. Tänk om jag kan lura med mig henne till mitt yogaretreat i Indien?

Det är Petra som tagit bilden. Petra gör så fina kläder. Känner att jag måste verkligen slå ett slag för hennes helt fantastiska yogakläder. Kläder man kan ha i mellanrummet. Det allra viktigaste rummet. In between skulle någon kanske säga. Men ni vet när man går runt och skrotar, mjuka kläder att resa i. Och som väldigt lätt kan förvandlas till festkläder med höga klackar. Fina halsband. Eller vad man väljer att bära dem med. Här hittar du hennes kläder, som är svensktillverkade och i finaste bomull. SANTANI STORE

FullSizeRender66

Jag botaniserade vilt i hennes shop som hon öppnade i sitt fina hus i samband med yogaretreatet.

IMG_5379

IMG_5385

Här blev klänningen en middagsdress.

Men det skönaste läget det är ändå Savasana eller powernapen. Tuppluren. Eller TANTA som vi ju bestämt att den ska heta. Mer Tantor i livet. Mer mellanrum. Vila dig.

Vila är att leva.
mvh Mrs Jones

FullSizeRenkkder

4 reaktioner på ”sköna och snygga yogakläder”

  1. Du är så cool i dina kompressionsärmar! Just nu bortser jag från anledningen till att du har dem på. För det ser ut som om du skapar ett eget litet mode. En nisch som ingen tänkt på tidigare. En ”tatuerad”, dekorerad arm för den som aldrig skulle kunna tänka sig att tatuera sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *