peace

FullSizeRender3

Ni vet hur man känner sig när man varit på en härlig resa. Man kommer hem inte bara med en fylld resväska, men också är man fylld med ny energi. Nya tankar. Nya grejer. Jag känner mig glad. Som att min framåtrörelse är mer lättsam. Känns som att för varje år som går blir det lättare. Nu är det bara två år kvar tills jag är friskförklarad. Och det känns så härligt. Så bra.
När jag kom hem väntade ett brev från Mikrokirurgin på Karolinska. Om en vecka ska jag dit för att prata om det är möjligt att göra en operation för att hjälpa mitt lymfsystem. Jag är inte ledsen längre för att mitt bröst är borta. Men jag är ledsen för min arm. Ledsen för att den svullnar. Att jag alltid måste ha den i ett fodral.Tänk om det går att göra en operation som kan förenkla för mitt lymfsystem att flöda i min högerarm.
Halleluja.
Men om det inte går. Måste jag nå fred i min kropp.
Fred i mig själv. Fred. Frid.
Lugn.
Acceptera.

IMG_5475

1 reaktion på ”peace”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *