en buss kommer lastad

 En buss kommer lastad med vaddå?

Jo, med Karolina som jag inte sett på ett år. Karolina som hjälpte mig förra sommaren i Båstad. Nu har hon kommit till Björkö.

 Så mysigt att se Karolina och Pino är glad, fler personer som han kan sova med, gosa med och som ger honom en massa uppmärksamhet och kärlek.

 Nu snart kan retreatet börja. Välkomna till Lyckhem, ni som ska delta.

 Igår skulle vi plåta lite för hudboken, så vi cyklade ner till ”hemliga” stranden.

 Här förevigas Karolina av Anneli.

Och här är jag och Karolina modellerna. Gud vad jag älskar vårt hus härute. Så fina miljöer.

Sen två veckor tillbaka har jag kört en kvart om dagen med Kettlebells. Det är förmodligen ryssen i mig som älskart. Det är bra för mitt hjärta och pumpa upp det lite och det är toppen för musklerna. Jag känner mig mycket starkare. Det är så enkelt. Ray köpte den här till mig. Den är på 10 kg. Så har han visat lite övningar som jag kan göra. Kettlebellen, eller hur man skriver, står framme i vårt vardagsrum, så jag kan svinga den närsom. Det ska vara lätt att träna.

1 reaktion på ”en buss kommer lastad”

  1. Såg att du ville ha tips på "hälsosamma" yogamattor. Är inte så insatt i ämnet själv men vet att Yogagrossisten säljer ekomattor av olika slag. (www.yogagrossisten.se) Där finns listor av fakta på de olika mattorna. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *