inget är hugget i sten

I måndags åkte jag fram och tillbaka till Stockholm över dagen. Det är fem timmars skumpande på en buss. Jag hade lite fix att göra inne i stan.

Det är rätt skönt att åka buss själv. Jag lyssnar på sommarpratarna då. Man får liksom tid över för det. Leo Razzak, ni måste höra hans prat, så bra Här hittar du det.
Överlag har det varit väldigt bra berättare i år, just såna som är bra på att berätta en historia. Jag har inte betat av alla, men Leo Razzaks prat var väldigt bra.

Efter möten och andra viktiga grejer som jag var tvungen att göra, hann jag med lite pedikyr hos Thao, på Thao Nails. Det är en sån lyx att få sina fötter fixade.

Det har varit så mycket fix inför yogaretreatet. Som städning och fix av huset. Nu måste jag förbereda retreatet lite.

Ray har åkt in till stan med Cissi och henrik som var här på besök, det var supermysigt och imorgon kommer Karolina och det är dags att börja förbereda yogaretreatet. Fullrullejuli.

Här får ni en riktigt Uppåtlåt  med ett viktigt budskap. Glöm inte det. Kanske det svåraste av allt Älska sig själv. Så där på riktigt, när man liksom köper hela paketet.Både det braiga och det mindre bra med en själv.

Såg den här uppmaningen i ett skyltfönster i stan: ”Låt inte klimakteriet hindra dig från den du är”. Men vem är jag? Jag blir liksom mer och mer osäker på vem jag är. Kanske inte på vem jag är, men på vad jag tänker eller vad jag tycker. Det jag känner idag kan lika gärna i morgon inte vara så viktigt. Jag tänker att ju äldre man blir, upptäcker man att inget är hugget i sten och att det är en rätt skön känsla. Befriande på nåt sätt. Det är otroligt befriande att kunna säga Jag vet inte. För ett antal år sedan hade jag nog försökt mörka just det. Då när det var så viktigt att kunna allt, ha svar på allt. förstår ni vad jag menar, eller låter det som svammel? Allt jag vet är egentligen att jag inte vet.

Jag har varit dålig på att blogga. Jag ska bli bättre. Tills jag blir bättre får ni ett citat jag hittade när jag rekade för min nya bok:
 

Som en evig sanning säger jag till dig att det finns tre
saker som kommer att innebära slutet för civilisationen, även den starkaste som
någonsin funnits och som någonsin kommer finnas… förorenad luft, förorenat
vatten och förorenad mat.
                                                                                                            Zend
Avesta, 3000 f.Kr
Vi måste vara rädda om vår värld.

1 reaktion på ”inget är hugget i sten”

  1. Härligt fina Karin. Jag lyssnade på sommarpratarna när jag åkte bil från Öland till Gävle och tiden susade iväg. Många kloka pratare att lyssna på/kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *