fan fan fan

Jag vet inte hur jag ska skriva det här, men min värld stannar nu.
Ett samtal och allt stannade, blev svart.
Jag har inflammatorisk cancer i mitt ena bröst.
Jag ska tillbaka till Stockholm på måndag för ännu en undersökning och träffa onkologen på tisdag.
Jag vet inte hur nånting blir.
Jag vet bara att jag inte kan ha några kurser på måndag. Kanske senare men inte nästa vecka.
Försöker få tag på en vikarie i ashtangayoga, vet inte om jag får tag på någon.
Jag är ledsen för er som bokat pensionat och boende.
Ni som velat komma ner hit till paradiset för att yoga.
Mejla mig, ni som skulle yoga nu i veckan. Håll utkik på hemsidan. Jag skriver där om jag får tag på en bra vikarie.
Jag hoppas att jag kan komma tillbaka hit senare, och få göra det här till en härlig yogasommar för mig själv och för er alla fina elever.
Snälla, snälla håll alla tummar och tassar för att jag klarar det här, Men mest av allt tänker jag på Mira och Ray.
Fan, ta hand om de som är er närmast. var rädda om det som är viktigast.

23 reaktioner på ”fan fan fan”

 1. Men, kära någon. Karin, uppdatera oss omgående! Du är stark, du kan lyfta berg! Glöm inte det. Puss och kram och så mkt god energi till dig!!

 2. Finaste Karin! Mina tankar går till dig och dina närmaste. Vi ska be för dig hela familjen ända från Italien <3 Du är fantastisk! Många starka varma kramar från Anna RoséN Rösiö

 3. Åh nej Karin! Vi har inte känt varann så länge men av det jag lärt känna är du verkligen en fantastisk personlighet! En eldsjäl! Låt sommaren bli en underbar viloperiod med mycket kärlek och vila! Ladda ner yoga nidra appen och njut ;-). Massor av kärlek till dig och familjen! Kram Mari Hall, från ayurvedaKursen

 4. Åh Karin! Jag tänker på dig och dina nära, så klart. ber att allt ska gå bra!
  Stärkande kramar till dig Agneta

 5. Käraste Karin, fruktansvärt. Tänker på dig och dina. Du kommer klara det här. Jag ska ge dig Kerstins (cas Bernats) utkast till bok om detta som är mkt informativ och bra. All kärlek till dig. Puss <3

 6. Sötafinaunderbara!!! Faan! Du klarar det här! Tänker på dig o på er o på oss!! Massa kärlek!!! Sofia

 7. Älskade Karin! Så sorgligt! Vet inte så mycket om inflamatorisk cancer men de jag vet säker är att du ska minimera allt socker o läs om aprikoskärnor för de är bra! Lita på läkarna o gör som dom säger sen kan du ju även äta de du tror på! Att få cancer ärr förfärligt men det är goda prognoser på just bröstcancer! Tänker på dej o tror att du blir helt frisk! Stor styrkekram från mej mimi

 8. Susanne, Halmstad

  Blä! Usch vilket tråkigt besked du fått. Men du får slå tillbaka, golva cancern. Det kan du! Och lägg dig på golvet och andas, djupt och långsamt…du vet hur! Kram som fan!

 9. Karin, fina kusin som jag har känt hela mitt liv nästan. Du är en stark yogi som kommer klara det här!!!! Så är det. Och när det blir tufft kommer du att känna kraften från oss som tänker på dig!! Många kramar och mycket kärlek från alla oss i Uppsala <3

 10. Skickar all den kärlek och kraft som jag och min familj kan ge. Karin, du är en stor inspirationskälla för mig. Love Malin

 11. Fina Karin, du som sprider glädje och kraft till oss andra, får nu en stor bamse kram och och massa ljus och kärlek tillbaka. Hoppas att allt går bra och tänk nu på dig själv och din familj, det är viktigast.
  Varm kram Ebba

 12. Hej Karin, har aldrig skrivit hör men läser ofta. Vill bara säga att du verkar så stark och klok. Det kommer kunna bära dig genom det svåra. All värme och styrka tillbaka till dig.
  Katarina

 13. Kära Karin! Du kommer att klara det här galant! Nuförtiden är prognoser mycket goda för bröstcancer. Du är ung, frisk och vital – och då kommer du fixa det ännu snabbare! Håller tummarna för dig! Eh för faan, håller hela händer och tår också! Massor av helande kramar,
  Regina

 14. Hej Karin, vi känner inte varandra, har inte träffat varandra men du är en inspirationskälla för mig på min väg mot att bli yogalärare. En gemensam bekant berättade för mig om ditt sjukdomsbesked idag och jag vill skicka mina mest stärkande tankar till dig. Varma hälsningar från Eva

 15. Pingback: sju år sen idag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *