tack

TACK för all omtanke, tack för alla mejl, inlägg, kommentarer, sms och telefonsamtal. Ni anar inte vad det stärker och hjälper. Jag fick en chock, jag åkte ner i en svacka. Jag kommer nog att göra det från och till. Jag vet att prognoserna för att överleva bröstcancer är bra. Men jag är ändå rädd.  Jag ska göra allt jag kan och förmår att göra min kropp så stark att inte en endaste gnutta cancer klarar av att vara kvar där.
Ni, anar inte vad stärkande det är att öppna sin mejl, sin facebook, sin telefon och så de där fina meddelanden som gör att jag laddar mina batterier, blir starkare. Vill vinna den här kampen, jag som annars hatar att tävla. Jag har ett maratonlopp framför mig, men jag ska klara det om jag så ska dra mig fram på armarna.
Så tack för era hejarop, er omtanke. Vi behöver mycket snällt omkring oss. Tack och håll i livet och krama de du älskar.

Angående schemat på Yogavita. 
Introduktionskursen i Ashtangayoga vecka 26 utgår. Hathayogan också. Mysore börjar på onsdag  27/6 och kommer att fortsätta som på schemat resten av veckan. Karolina kommer in tidigare och jobbar. Ni kommer att tycka om henne. Vi får ta en vecka i taget.
Ni som bokat upp er på kurs den här veckan, snälla mejla mig. Vi ordnar det.


Jag är ledsen för det här.
Men livet blir inte alltid som man tänkt sig. Men vi har bara det här livet, och det blir så uppenbart i en stund som denna.

1
1