MÅNDAG = PAUS

God måndag på er, och vilken start på den här veckan. Solsken och så där varmt att jag fortfarande kan hasa runt i mina sköna Adidastofflor i kork. Har haft en helt underbar helg i Skåne och haft workshops. Alltid lika kul att komma till Viken och njuta av Skåne på sensommaren. Badade i Ransviks havsbad och åt surdegspizza på Mölle krukmakeri. Och umgicks med gulliga människor. Kan det bli bättre?

Det är ju måndag och måndag betyder att ett nytt avsnitt av podden PAUS släpps in och lyssna på senaste avsnittet ALLT BLIR BRA

PUSS OCH PAUS PÅ ER

1 reaktion på ”MÅNDAG = PAUS”

 1. Evelyn Kalmer

  Hej Karin
  Stort tack för härlig WS i Viken???.
  Har nu läst ”Omstart”, fantastisk bok, lättläst och full med tips, fakta och själ. Är nu ännu mer fast övertygad om det jag tror och känner är bra val för kropp, själ och hälsa för när man läst din bok så är är det inget konstigt, allt spelar roll och det går att påverka. Det är ingen slump utan allt hänger ihop.
  Tack än en gång?❤️.
  //Evelyn Kalmer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *