Heja Lena

och hurra för dig. Idag fyller fantastiska Lena Losciale 60 år. HÄR HITTAR DU HENNE

jag har sagt det förr. Gå en kurs för Lena och du hittar din riktning i livet. Hon är som ett kompass som visar var norr, söder, väster och öster är i ditt liv. Vi är så glada över dig och min lilla hudvårdsgrupp älskar dig,

Ni har väl inte missat min podd Kvinnoliv som du hittar på Acast? Den ligger i vila. Vi skulle gärna hitta en sponsor för att kunna fortsätta göra intressanta avsnitt. Men avsnitten från förr ligger kvar och jag lovar du kommer att gilla vartenda ett. In och lyssna genast och sprid podden.

Här kan du höra Lena prata om HUDEN OCH SMÖRJAN

och här om HUDEN OCH PSYKET

Men just idag hyllar vi Lena. Grattis Lena. Och hoppas du får en fin dag med dina.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *