skaffa vattenrenare

jag har som vanligt, har jag lust att säga, fått rätt i mina spekulationer. Men så är det alltsomoftast. Jag har skrivit om det så många gånger förr i den här bloggen att vårt vatten inte är tillräckligt rent, utan snarare fullproppat med medicinrester. Så nu läser jag det här: LÄKEMEDELSRESTER I VATTEN KAN FÅ FÖRÖDANDE EFFEKTER

Läkemedelsrester i naturen kan leda till cancer, antibiotikaresistens och förlorad fortplantningsförmåga. Det visar en ny OECD-rapport, som presenterades på Världsvattenveckan på tisdagen.

– Vi ska vara oroliga, säger Hannah Leckie på OECD. 

Ja, vi ska vara oroliga, men det här skrevs världens minsta notis i tidningen 2013. Jag tänker bara på Vidarkliniken och deras fantastiska vattensystem som de byggt upp. Hur de självrenade sitt vatten. Så inihelskotta dumt att de fick stänga. De var så före sin tid.

Redan 2012 när jag insjuknade i cancer kände jag att det inte var bra med vattnet och jag skaffade snabbt vattenrenare både hemma och på landet. Mina föräldrar köpte en och min dotter fick en. Jag är inte sponsrad och det här inget samarbete, men HÄR hittar du bra produkter. Jag har den som man sätter på kranen, men jag tror att jag ska skaffa den mer avancerade när vi fixar iordning köket på landet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *