nytt poddavsnitt: perimenopower

Pratar vi för mycket om klimakteriet? Så länge som många kvinnor lider och mår dåligt av sin övergångsfas, hur kan något då vara slutpratat? Hur tar man sig igenom klimakteriet om man har problem? För Katarina Wilk som är hälso- och medicinjournalist började det med sömnproblem och slutade med att hon skrev boken Perimenopower.

 In och lyssna med er. HÄR hittar du direktlänk och sprid länken. För Kvinnoliv har flyttat till Acast och där hittar du alla tidigare avsnitt. In och lajka och sprid så att fler hittar den. Och hör av dig. Berätta vad du tycker. Tipsa mig om härliga och bra personer att intervjua. Föreslå ämnen. Den här podden är för dig. Puss och kram från Indien, där jag är nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *