tre veckors metoden

På bara tre veckor kan du knipa dig till en starkare bäckenbotten. Fem minuters daglig träning där du tränar din bäckenbotten kan ge en märkbar effekt, om du idag har svårt att hålla tätt. Fem minuter kan också räcka för att skapa en vana som förhindrar att du får besvär i framtiden.

Tillsammans med Tena så har jag satt ihop ett program som du hittar på hemsidan Knip för livet Där hittar du mina knipfilmer om hur du kopplar på blixtlåsknipet och det tantriska knipet. Men också knipfilmer om hur du bygger styrka och skapar uthållighet i bäckenbotten och övningar som hjälper dig att snabbt koppla på knipet när det behövs. Som när du nyser, får ett plötsligt host- eller skrattanfall. Så häng med. För du vet väl som du sår får du skörda och det gäller så klart bäckenbottenträning. Dessutom får du en rad positiva bonuseffekter när du kniptränar som mindre ont i ryggen, stoltare hållning, tajtare slida, roligare sexliv och det finns tjejer som kan knipa sig till en orgasm. Bara det är väl en morot för att börja knipa?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *