nytt poddavsnitt: huden och smörjan

Hur stor påverkan har yttre faktorer för hur vår hud mår? Och spelar det någon roll vilka typer av krämer och rengöringsprodukter vi använder? Utan tvekan, menar Lena Losciale. Hon arbetar som ört-, aroma- och hudvårdsterapeut och möter regelbundet patienter som behöver hjälp med att få sin hud att må bättre.

Jag är så glad att ni ska få lyssna på min kloka fröken. Lena håller i Sveriges bästa utbildningar i hudvård. Just nu går jag en utbildning till att bli botanisk aromapedagog och jag kan säga att jag är så sugen att gå hennes hudvårdsutbildning som startar nästa år. Lena är bäst. Hon har mest kunskap om huden, om örter och eteriska oljor. Att gå en kurs hos henne är så givande. Hon lever som hon lär och hennes utbildningar handlar också om hennes kärlek till vår miljö och att lära oss att tänka hållbart hela vägen. Jag måste säga att jag rekommenderar henne å det varmaste. Det inte Lena vet om örter, aromterapi och huden, ja, det är inte värt att veta typ, så mycket kunskap har hon. In och lyssna med er. Det blir två avsnitt med Lena om huden. HÄR hittar du min podd Kvinnoliv

Den vackra buketten med medicinalväxter som Lena tog med sig. De är nu torkade och ska snart bli te tänker jag.

1 reaktion på ”nytt poddavsnitt: huden och smörjan”

  1. Tack för inspiration via podden! Nu har jag beställt ny hudvård på Lenas webshop. Jag hoppas det blir bra! Tar nog lite tid att tänka om. T ex ingen ögoncreme eller antirynkkräm crèmer..och solskydd naturligt i oljorna…hoppas jag håller min hy ung ändå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *