vad bor inuti oss

Jag gillar att grotta ner mig i sånt som anses kontroversiellt och nu känner jag ett sånt där sjukligt intresse för tarmen. Eller ska jag skriva att jag är skitintresserad… För vi är vandrande värdar för mikrober och vad bor egentligen inuti oss? Så fruktansvärt obehagligt att tänka att man har maskbon och kanske leverflundror, parasiter och en massa andra grejer i tarmen. det måste ju påverka mitt mående. det måste ju påverka mitt immunförsvar. Och vill jag verkligen ha några parasiterande inneboende? Nej, nej. NEJ. Så nu går jag på frekvensterapi och äter sen ett par veckor tillbaka också en kombination av örter för att rensa ut candida, parasiter och maskar och annat otrevligt som lever loppan i mina tarmar.

Jag har bestämt mig för att göra mig av med allt som suger energi i mitt liv och jag börjar med det som finns i tarmen. Sen kan jag ta itu med det utanför tarmen egentligen hänger allt ihop. För ni vet väl att Tarmen är din andra hjärna. Den styr hur du mår – både fysiskt och psykiskt

http://magotarm.se/blog/2017/02/tarmen-paverkar-mer-vi-tror/

Jag vet det är obehagligt att tänka. Men det är inte så konstigt om man har hund brukar man avmaska sin hund ett par gånger om året, varför skulle det inte gälla oss människor? LÄs här om parasiter som lever i din kropp  För en någon vecka sedan läste jag det här.  Rekordår för springmask  och medicinen mot springmask har tagit slut på Apoteket.  Kanske dags att vi börjar ta det lite på allvar. Igår sände Svt det här: Vilka lever inuti oss?

Hörrni. Läs och titta på programmet om Vilka lever inuti oss, så kan vi väl prata vidare. Vill höra vad ni tycker och tänker. Vill höra era historier. Någon som gått på frekvensterapi? Ja, ni fattar. ge mig alla era skitiga historier

Mvh eder hälsodeckare,

3 reaktioner på ”vad bor inuti oss”

  1. Intressant inslag! Tack för tipset av den!
    Vad äter du för några örter för candidan?

    Hälsningar
    Linnea

  2. Anne Lemmetty Åkerlöf

    Jag är inne på den fjärde vitamin- och mineralkuren under ett år. Startade förra hösten med en hårmineralanalys och därefter de olika kurerna. Känner mig piggare och tarmen har funkat mycket bättre. Jag hade konstant diarré i fem år efter min hjärnblödning. Hade alltid haft en rätt så trög mage i hela mitt liv tidigare. idag är min tarm ofta helt idealisk. Jag tömmer tarmen snabbt, torkar mig utan att mycket fastnar på pappret och mår bra. Analysterapeuten tror att jag haft en psykologisk reaktion i tarmen vid hjärnblödningen. Därav diarrén. Nu försöker jag att rensa ut skit ur kroppen. Kvicksilver, aluminium och annat bl a candida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *