Vad drömmer du om?

Vad hade du för drömmar när du var barn eller när du var yngre?

Eller vad drömmer du fortfarande om att få göra?

Jag har ju alltid älskat djur. Jag ville bli bonde och veterinär. Idag drömmer jag om att volontärarbeta. Om att ha möjlighet att ta emot fosterbarn. Jag skulle vilja utveckla en hudvårdserie helt fri från skit. Jag skulle vilja ägna ett år till att gå på konstskola och bara måla. Jag vill lära mig måla med oljefärg. Jag drömmer om att skriva en bestseller. En roman som jag sen kan leva på avkastningen av i resten av mitt liv. Jag trodde länge att jag skulle jobba med film. Jag läste både filmvetenskap och film&tv-kritikkursen på universitet. Jag gick Stockholms filmskola och drömde om att bli filmregissör. Saker som sker i livet är ofta slumpmässiga, att man liksom hamnar där man hamnar. På Kulturvetarlinjen hade vi 10 veckors praktik. Jag gjorde min praktikplats på Bullen och blev sedan kvar på tv. Mina filmdrömmar omvandlades till att bli journalist. Och det har varit superkul, så klart. Men jag hade en dröm som jag inte fullföljde. Så idag drömmer jag lite om att få jobba på en filmproduktion. Skulle vara så kul. Tänk att få jobba nära en regissör du tycker är super och vara med när en film växer fram.

Så vad drömmer du om?

Men jag är så stolt över det jag gjort hittills. På mitt fina kontor Lilla huset på Puckeln har jag den här skrytväggen. Ändå lite härligt. Men även om man har en skrytvägg kan man drömma om andra saker som ett hus vid havet. Mer fritid i livet. Fler husdjur. Gröna fingrar och ett växthus som dignar av alla grönsaker som du lyckats driva fram. Så berätta vad drömmer du om.