#knipförlivet

Det här är ett betalt samarbete med TENA.

Jag är glad över mitt samarbete med TENA. Det har gjort att jag kunnat spela in viktiga knipfilmer som du hittar HÄR I över fem år har jag rest Sverige runt och hållit knipworkshops för kvinnor.  Jag vet att behovet av att prata mer om vårt kära underliv finns där. Jag har träffat unga tjejer som berättar om svårigheter vid sex. Om unga tjejer som har svårt att hålla tätt fast de inte fött barn. Jag har träffat gravida med bäckenbottenuppluckring. Kvinnor i klimakteriet som plötsligt har svårt att hålla sig när de nyser, skrattar och/eller hostar. Och det har kommit gamla kvinnor, kvinnor över 70 som bil fortsätta att ta hand som sin snippa. Och jag har också träffat tjejer som vill prata mer om det härliga med fittan. Allt det goda som finns där, om njutningen, om kraften i ett barnafödande, om att du faktiskt hämtar kraften där. Att du talar utifrån din bäckenbotten. Att du sträcker din rygg och tar plats i din egen kropp – ja, så jäkla många härliga fördelar och bieffekter av att börja använda och jympa sin bäckenbotten. PUSSY POWER!!!

Om jag brinner för nåt, ja, då är det kvinnohälsa och förmodligen kommer jag att fortsätta att brinna ett bra tag till.

Du har väl inte missat tävlingen?

Tävla om en resa till Rio!

Tävling! Vinn resa till Rio de Janeiro!

Dela ditt #knipförlivet och tävla om en resa för två
Det syns inte när du kniptränar – men du kommer att märka resultatet. Nu kan det dessutom ta dig hela vägen till Rio, om du delar med dig av ditt knip för att inspirera andra kvinnor.
Gör så här:
• Ta en bild som visar ditt knip. Det kan vara en selfie, en plats eller en situation där du brukar knipa
• Lägg upp bilden på Instagram och berätta varför du väljer att knipa
• Tagga inlägget med #knipförlivet
Kom ihåg att du måste ha en öppen Instagramprofil för att vi ska kunna se ditt bidrag.
Har du inte Instagram? Tävla genom att skicka din bild och beskrivning till knipforlivet@tena.nu
Bästa bilden tillsammans med bästa beskrivningen vinner en resa till Rio de Janeiro för två personer (värde 40 000 kronor). Tävlingen pågår till och med 30 september 2018.

 

Hashtag knip för livet

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *