dela ditt knip

Det här är ett samarbete med Tena och deras kampanj #knipförlivet. Gå in på deras hemsida. Där hittar du mina knipfilmer om hur man kopplar på knipet/lyftet och du hittar de viktiga fem minutersknipen STYRKA, UTHÅLLIGHET och SNABBHET. De är övningar du och ALLA tjejer borde lägga in varje dag för att motverka inkontinens. Men främst för de goda bieffekterna som kommer när du gör din bäckenbottenträning.

I torsdags var det releasefest för min knipbok Nya knip för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp HÄR HITTAR DU DEN o mina andra böcker.

Så här kan jag se ut när jag blir överraskad, vilket jag blev. Mina böcker har sålt i över 50000 ex på Semic bokförlag. WOW om man räknar ihop det med mina andra böcker alltså så kul.

Men vad jag vill ha sagt. Här blir jag så glad, men bäckenbotten är påkopplad. Kanske ska skicka in den här bilden till Tena och vara med på utlottningen.

Tävla om en resa till Rio!

Här kommer tävlingsreglerna:

Tävling! Vinn resa till Rio de Janeiro!

Det syns inte när du kniptränar – men du kommer att märka resultatet. Nu kan det dessutom ta dig hela vägen till Rio, om du delar med dig av ditt knip för att inspirera andra kvinnor.
Gör så här:
• Ta en bild som visar ditt knip. Det kan vara en selfie, en plats eller en situation där du brukar knipa
• Lägg upp bilden på Instagram och berätta varför du väljer att knipa
• Tagga inlägget med #knipförlivet
Kom ihåg att du måste ha en öppen Instagramprofil för att vi ska kunna se ditt bidrag.
Har du inte Instagram? Tävla genom att skicka din bild och beskrivning till knipforlivet@tena.nu
Bästa bilden tillsammans med bästa beskrivningen vinner en resa till Rio de Janeiro för två personer (värde 40 000 kronor). Tävlingen pågår till och med 30 september 2018.

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *