kraften i en kompis

Kraften i en kompis.
Alltså de här fem dagarna här på Gotland har rymt så mycket. (Du följer mig väl på Instagram? Där hittar du filmer och bilder och ser vår dagar)
den här resan har varit rena rama energiboosten. Kompisboost.
Jag har varit fem dagar med Cissi, en av mina bästa vänner som jag känt sedan jag var 23 år på Gotland.
Vi har verkligen vad ska jag säga nyttjat de här dagarna. Det började i Almedalen där Vi gick i mångfaldsparaden och skrek ”Yalla, Yalla kärlek till alla” ”Inga rasister, inga nazister på våra gator”.
Vi dansade till Daniel Adams Ray på Kallis och stegräknaren visade nästan 20000 steg!
Vi lyssnade på Löfvens tal med ett glas Rose på Skandias mingel. Vi bilade runt på norra Gotland och fick ibland såna skrattanfall att vi var tvungna att stanna bilen för att skratta klart. Vi har badat, somnat på Kutens parkering mitt i den rafflande fotbollsmatchen. Vi har ätit galetter, druckit rosevin, jag har struntat i yogan, men vi har promenerat, gjort Cissis betteryoujympa, träffat kompisar och Cissis gulliga barn och respektive. Men allra främst vi har skrattat och tramsat och flamsat och oj vad jag behövde det.

1 reaktion på ”kraften i en kompis”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *