the skin agent -så smart produkt

Jag är så väldigt tacksam för i mitt jobb träffar jag så mycket människor. Så många gulliga fantastiska deltagare på yogaworkshops och retreat som jag får ynnesten att lära känna och lära ut yoga till.

På ett av mina retreat träffade jag Linda, en supergullig tjej som utvecklat ett så smart litet stift för alla oss som får skav här och där, som behåband. Skav när nåt sitter tajt, när det är varmt, när man tränar. Ja, ni vet. Nu kan man slippa det. Tänker på alla oss tjejer som fått strålskador efter cancerbehandlingar då är det här lilla stiftet som en liten räddare i nöden. Du stryker på lite så får det torka in, så klär du på dig behån och slipper det där skaviga. Jag använde mitt stift när jag var i värmen och kände att jag var tvungen att bära behå. Som när man går ut och vill ha en tajt tshirt eller en tajt klänning. Ja, ibland vill man ha behå, även om jag uppmanar alla att ta ad den efter en dag på jobbet. Jag har ju strålskadad hy vid min högra axel, precis där behåbandet gärna just ”skaver” och kan bli både lite rött och just ”skavigt”. Men efter att ha applicerat lite av ”skavstiftet” kändes det så mycket bättre och det höll i sig. Trots att jag blev varm för att jag var i värmen och/eller rörde på mig.

IMG_4032

Jag föreslog till och med för Linda att hon skulle erbjuda landstinget produkten eftersom jag tror den kan vara toppen som påstrykning efter att man bivit strålad. Så har jag några sjuksköterskor som följer mig, kolla upp den här produkten. Hälsa från mig. Det här är en så bra uppfinning.

_MG_9903_MG_9871
Bildtext: de här bilderna är på mig när jag strålades varje dag i fem veckor under julen 2012. Ni ser ju hur röd halva min bröstkorg är. Att bli strålad, fy fan det är ingen rolig historia. Så många minnen som kom tillbaka när jag tittade på de här bilderna som Anneli Hildonen tog på mig.

Men det är inte bara vi cancertjejer som behöver en sån här produkt. Tänker på några springkillar jag känner som smetar vaselin på bröstvårtorna när de ska springa långa lopp för att slippa såriga bröstvårtor efter en löprunda. Det gäller också tjejer så klart. Vi kan lätt få skav mellan låren på supervarma dagar. Eller mellan överarmen och bröstkorgen när armarna pendlar fram och tillbaka, särskilt kanske när vi springer.

Eller Skoskav, herregud hur många gånger får man inte det när det är varmt. Gå in och läs om de olika produkterna här. Finns så många bra användningsområden. Jag lovar du kommer vilja köpa ett stift, eller ge bort till någon du vet har problem: The Skin Agent

Och det allra bästa är ju så klart att the Skin Agent är en naturprodukt som skyddar din hud vid friktion som ger skav och friktionsskador. Fukt och värme är något man ofta förknippar med något positivt, men om man blandar in lite aktivitet i mixen så kan det lätt bli obekvämt. Oavsett om det handlar om bara ben på semestern, skavande bh-band, grova textiler som gnuggar mot huden, Tjejmilen, Stockholm Marathon eller bara en långpromenad på söndagen. Produkterna är fukttåliga och skyddet sitter kvar även när du svettas.

FullSizeRende77r

Så eftersom jag gillar nya fantastiska braiga grejer och innovativa människor som utvecklar sånt som kan göra tillvaron lättare och skönare för oss med problem så får ni mina följare 10 procent på hela sortimentet om ni skriver in koden KARIN i webbshoppen på theskinagent.com Och sprid gärna vidare.

4 reaktioner på ”the skin agent -så smart produkt”

 1. Det låter jättebra men svårt att bedöma om det är bra för mig när det inte går att se vilka ingredienser som ingår. Synd!

  1. Hej Anneli,

   Såg just ditt inlägg och även om det är lite så sent så kommer ingredienslistan på produkten här.

   Cocos Nucifiera (coconut) oil, Hydrogenerated Soybean oil, Zea Mays (corn) Starch, Cetyl Palmitate, Allantoin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet almond) oil, Ethylhexyl Palmitate.

   Hoppas att det hjälper dig, och om du har fler frågor om produkterna så är du varmt välkommen att höra av dig till mig också.

   Med skavfria hälsningar,
   Linda
   The Skin Agent

 2. Pingback: Karin tipsar om det bästa | Karin björkegren jones

 3. Pingback: Bröstcancer, hjälp mot skavande proteser | The Skin Agent

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *