nu börjar hösten

Startade ett instagramkonto Lymfdivan som det inte tog många dagar innan det blev hackat, eller snott av nån i Ryssland. Kommer inte in. Har varit i kontakt med Instagram och de skickar instruktioner som inte funkar. Jag hör av mig igen till dem och de skickar samma svar tillbaka. De har alltså inte läst min fråga, utan skickar ett standardsvar som alltså inte fungerar. Så tröttsamt, så smartast är alltså att starta ett nytt konto eftersom det andra är snott. Jättetråkigt. Jag som är sååå oteknisk.

studion

Nu har min jobbperiod börjat på riktigt. Och hösten och årstidsskiftet. Tänk att jag aldrig lär mig. Trots att jag pluggat ayurveda. Men årstiderna kan vara lite ”risky”. Det är väldigt lätt att bli sjuk/förkyld då. Jag som vilat hela sommaren. Inte tagit på mig några uppdrag, utan verkligen dragit semester så när man ska börja jobba igen efter typ åtta veckor ja, då knorrar kroppen. Men jag har haft flera tuffa monader rent psykiskt. Min pappa som gick bort i somras och begravningen för snart två veckor sedan. Det är klart att sånt sätter sig. Jag försöker ta hand om mig själv. Jag går och lägger mig tidigt och äter bra så jag kommer över den kritiska perioden på bästa sätt. Jag boosta kroppen med gröna juicer, grönt te, ja vätska, vätska. Vätska och sömn två bra hörnstenar. Och så gråter jag när det behövs och tar det lugnt med yogan. Jag kör inte på. Utan lyssnar och yoga lugnare än annars. Jag försöker mig på det jag alltid säger till andra, att lyssna på kroppen. Att ta signalerna på allvar.

I torsdags höll jag en Knipworkshop på Atmajyoti i Stockholm. Den var fulltecknad, men nya dagar kommer snart upp. I helgen åkte jag och min kompis Magdalena till Sans och balans i Viken. Där hade jag yogaklasser och workshop i både knip och lymfsystemet. Jättekul. Båda workshoparna svar fullbokade. Det ska bli kul att fortsätta, att liksom ”sätta” lymfworkshopen så att den blir så bra som möjligt. Jag brukar åka regelbundet till en fin studio som ligger i Viken i Skåne. det är så härligt att vara där. Det är ju nåt med Skåne. Jag åkte med min kompis Magdalena och det var mysigt att ha med en kompis som man kunde babbla med på kvällarna. Eftersom vilket bil kunde jag också ta med Pino. Och tänk Pino kan man ju typ säga är uppväxt i en yogastudio. Alla år jag hade studion i Båstad var han i stort sett med. Han tar det som ett jobb. Han hälsar alla välkomna. Han vet att han ska vara stilla under passen/workshoparna, men när det är över är det viktigt att han får hälsa på alla.

pino

PÅ torsdag åker jag till Mallis med tidningen Hälsa. Det blir mysigt. Jag åker några dagar i förväg. Brukar försöka göra det, som ni vet gillar ju inte lymfsystemet att flyga. Så det brukar ta en till två dagar för mig att svullna av.

IMG_2995

Det finns plats kvar på ashtangayogaretreatet Goa på höstlovet Kom med. Det blir så härligt. Så härligt. Vet att ni kommer att älska. Den platsen. Man blir som beroende. Allt är så vackert. Vågorna som slår mot stranden. Att vakna och somna till havets musik. Liksom en konstant ljudmatta under veckan. Allt du behöver ta med, flipflops, en yogamatta, yogakläder och nån liten sarong som du kan svepa över din bikini. Mejla info@palmgrovebeachresort.com för mer information. Om du vill komma in i ashtangayogan fantastiska system är en sån här resa toppen. Vi blir ett litet gäng, vilket också är en mycket bra förutsättning om man vill fördjupa sig i systemet. I yogan. I sig själv. För att åka på ett retreat är inte bara en träningsresa för kroppen. Det är så mycket mer.

IMG_6171

Jag har fått många frågor om yogaresan till Italien i oktober HÄR HITTAR DU GOACTIVETRAVEL Den är tyvärr fulltecknad, men vi planerar en ny i vår och lite annat mysigt. Så håll utkik.

IMG_3338

1 reaktion på ”nu börjar hösten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *