lymfdivan

Har inte orkat blogga.
Vet egentligen inte om jag orkar nu heller.
Förra veckan var en tuff vecka som maximerades med att jag blev sjuk i helgen och har legat med feber. Men är det inte alltid så? Att om man har det tufft känslomässigt eller stressigt, det spelar ju egentligen ingen roll för kroppen tar liksom illa vid sig ändå. Nu försöker jag boosta kroppen. ta hand om mig själv. Går och lägger mig supertidigt. Äter bra. Och dricker teer i alla dess former.

Jag har startat ett nytt instagramkonto lymfdivan HÄR HITTAR DU Min dröm är att min senaste bok Omstart för en starkare, renare och friskare kropp ska översättas på flera olika språk och gärna engelska. PÅ det här instgramkontot skriver jag på engelska och tänker att alla vi med lymfproblem kan hitta varandra och kanske utbyta erfarenheter. Är inte det ett bra mål?

Så följ mig där. Jag kommer att dela med mig av allt jag vet om lymfsystemet. Om hur man kan få det att må bättre. Få mera fart på systemet.

Och missa nu inte helgen i Skåne. Jag kommer till Sans och Balans i Viken i helgen. Där blir det Knipworkshop. Workshop om lymfsystemet. Och yoga. HÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER DIG

lymfbild

4 reaktioner på ”lymfdivan”

  1. Hejja dig ?? Har du några planerade besök i Gbg framöver tro? Din kunskap är livsviktig ?

  2. Gunilla LIvijn

    Du har en sån bra och informativ blogg. Så vetgirig och duktig du är. Du både gå någon form av alternativ naturvetenskapligt pris för ditt sätt att belysa kroppen kontra skolmedicinen/Gunilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *