en fråga till er

nästa vecka på torsdag 2/3 ska jag föreläsa i Kalmar. Och nu behöver jag er hjälp. Så svårt att ibland veta vad som är intressant. Det jag tycker är viktigt att prata om, är kanske inte det ni tycker är intressant, eller?
Om ni skulle komma på en föreläsning som var under titeln Yoga i nöd och lust. Hur jag använt yogan i cancerbehandlingarna och när livet är både svårt och härligt.
Vad skulle ni vilja att jag pratade om?
Vilka frågor har ni som skulle vilja att besvarade?

HÄR HITTAR NI EVENTET

Hoppas vi ses.

karin-bjorkegren700

6 reaktioner på ”en fråga till er”

 1. Ylva Killander

  Hur ska jag som anhörig bete mig för att ge bäst stöd och kärlek? Mentalt, fysiskt … mm

 2. Unn Eriksson

  Hej Karin,
  När jag fick min cancerdiagnos för fyra år sedan googlade jag på cancer och positiva tankar….hamnade då på din blogg. Sedan dess har jag följt dig och fått så mycket klokskap med mig. Så om jag gick på föreläsningen skulle jag vilja höra om hur du, trots de svängningar som är livet, med hjälp av yogan har ett positivt och nyfiket fokus. Jag skulle också vilja höra om hur yogan bidrar till din styrka och trygghet i att ”jag känner mig själv bäst”, vilket ju ibland är helt avgörande i den röra av sjukhus-/läkarkontakter som cancern för med sig.

  Tusen tack för att du delar med dig, det har varit så mycket värt för mig.

 3. Hur man hittar sin energi igen? Jag lever med kronisk smärta(hypermobilitet & endometrios) och har svårt att hitta energi och motivation. Hur motar man bort stressen och orkar leva ett bra liv trots trötthet och värk?

 4. Ulrika Horne

  Hej Karin!
  Välkommen till Kalmar på torsdag! Jag ser fram emot att träffa Dig❣
  Din bok ”Yoga för kvinnor 40+” var min första kontakt med yoga för ca:7år sedan. Tack! ? Jag började sedan yoga hos Ulrika Berglind i Linköping, något jag aldrig ångrat, men undrar hur jag kan använda yogan maximalt i vardagen?

  Berätta om Din behandling och vägen tillbaka. Hur stöttar/pushar jag min väninna som just nu genomgår cellgiftsbehandling? Jag känner att jag blir nedstämd & stressad av att hon inte mår bra, hur kan jag bli lugnare & starkare inombords av yogan?

  Hoppas Du tar med Din nya bok till försäljning.
  Krya på Dig! ?
  Kramar Ulrika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *