glad midsommar och solsäkra din höst&vinter

_MG_4431

Glad midsommar, eller heter det trevlig midsommar. Äh, spela roll. Var ni än är så hoppas jag den är så härlig, mysig, lättsam, ingen alls, eller helt traditionsenlig, ja, precis som du önskar. För det är ju det som är så härligt. Man får göra som man vill.
Om man har lust att dricka påskmust på midsommar, eller slappa framför teven, så går det bra. Tänk vad skönt det är.Så skönt att vara vuxen och få göra som man vill.
Vi är på Björkö och här regnar det.
Igår badade jag. Mitt första dopp i den svenska sommaren. Det var fullständigt iskallt. Men det är alltid så härligt när man doppat sig.

Bilden är från när jag och Anneli var i Indien och fotograferade för boken YOGA – FYSISK & SJÄLSLIG DETOX. Ni vet väl att ni kan följa med mig till Indien i höst/vinter? Garanterat soligt… Det blir två härliga resor.

18 – 26 NOVEMBER HATHAYOGA & AYURVEDA I KERALA

28 NOVEMBER – 5 DECEMBER ASHTANGAYOGARETREAT I GOA

1 – 8 OKTOBER Och om man inte vill åka till Indien så följ med mig och tidningen Hälsa till Mallorca. HATHAYOGA på Mallorca

Och om du vill teckna upp dig på en knipworkshop eller gå en yogakurs med mig, så håll koll på min hemsida SOM DU HITTAR HÄR

Hör mina tankar om yoga, sex, cancer, knip och döden i podden YOGISKT som du hittar här Hoppas du gillar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *