kreativiteten utbildas ur oss

Du måste se det här. Sen pratar vi.

yoga m karolina 4

Idag för fyra år sedan fick jag den där cancerdiagnosen. Men det var också dagen då min transformation började. Då jag började lyssna mer inåt, till den där kreativa ådran. Till hon som inte kunde sitta still. Och som alltid blev utslängd från klassrummet. Hon som hade så mycket energi, som älskade att dansa, springa fort, måla och snickra. Hon som bubblade över. Hon som vaknade sju på helgerna och satt som på nålar till man kunde få ringa sin kompis. Hon Som hatade skolan. Jag har börjat lyssna mer på henne nu. Hon är nämligen mycket roligare att vara med. Men hon har hittat ett uttryck. Hon hittade yogan för tjugo år sedan.

Idag är också internationella yogadagen. God yogadag till er alla.

guru jones

2 reaktioner på ”kreativiteten utbildas ur oss”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *