yogamarathon i år igen

Lägg lördag 12 oktober på minnet. Skriv in i kalendern. Boka inget den dagen.
För det blir av i år igen Yogamarathon mot bröstcancer. Denna gång är det på studion Yogashakti på Timmermansgatan.
Här är yogamarathon på facebook  och här är hemsidan. Ett så bra initiativ av Anna Fannberg och Penny Christodoulides. Så många som hjälpte till, studios runt om i landet från norr till söder som höll sina studios öppna för ett Yogamarathon. Fantastiska yogalärare som höll klasser, underbara människor som skänkte böcker, kläder, prylar som kunde lottas ut. Emily Grey som sponsade hela evenemanget med det svarta vattnet från BLK. Så mycket kärlek på en och samma gång.
Och alla vi som haft, fått bröstcancer kände oss så klart lovebombade till tusen. Tack, tack. Det var ett så fint initiativ och jag är så glad att det blir av igen.
Och tack alla ni som kom och som skänkte pengar.

Däremot är jag ledsen för att jag inte kommer kunna vara med. Jag kommer hem sent på kvällen den tolfte. Jag är ju i Montenegro en vecka med yogisar.
Så nu funderar jag över hur jag skulle kunna få till det. Hade så gärna haft en yogaklass för bröstcancerdrabbade och kanske en nybörjarklass i Ashtangayoga.
Jag får skänka några böcker till lotteriet.
Och lova mig att ni går!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *