Feminas novembernummer

BILDTEXT: Kolla in fina fina tajtsen. Kommer från Pretty Yoga, Pretty Jos på St paulsgatan i Stockholm, syr finfina kläder att yoga i bland annat.

Jag har skrivit en artikel som finns i Femina, som är ute nu. Då kan man bland annat se de här fina leopardtajtsen som var sommarens favorit för mig. Perfekta att yoga eller bara strosa runt i. Om allt blir som jag vill, kommer ni kunna köpa Pretty Yoga kläder nästa sommar på Yogavita i Båstad.

4 reaktioner på ”Feminas novembernummer”

  1. Vad fin du är! =) Jag ska kila och köpa Femina efter mitt tandläkarbesök kl. 10 (wish me luck with that!) =) Vad spännande med nya fina yogakläder! Kan man beställa av dig sen då eller ska man komma till Båstad? Och hur är det öppet i din yogastudio där? Namaste =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *