megaloman

för ett par dagar sedan lärde jag mig ett nytt ord  megalomani och en person med de här narcissistiska dragen kallas alltså megaloman. Finns ju en del människor med grandios självbild. Och ibland går man kanske på den bilden som målas upp. Ofta kanske den personen målar upp den bilden av sig själv. Men megalomaner faller ofta snabbt ner från piedestalen som de kanske trodde att de satt säkert på. Vi har sett de många gånger. Igår föll domen för Jean-Claude Arnault, Undra om inte han kan inräknas i den kategorin. Det här är en väldigt bra och intressant iakttagelse av Katarina Wennstam: LÄS Domen mot Arnault rubbar vår världsbild

Idag är det poddinspelning för mig och Jens och Pino så klart. Inspelningsdagar är roliga dagar på lilla huset på Puckeln. HÄR hittar du podden KVINNOLIV

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *