från fittan till graven

Du lyssnar väl på  min podd? KVINNOLIV från fittan till graven som jag brukar säga. Här tänker jag att vi ska ta upp allt som sker  i ett kvinnoliv.

HÄR hittar du första avsnittet med logonomen EwaMaria Roos som vi döpte till Tala med fittan och HÄR hittar du det femtonde avsnittet Tarmdetox. Däremellan betar vi av underlivsmassage, inkontinens, menscykeln, klimakteriet, sköldkörtelproblem och tarmen. Älskar att träffa människor. Finns så många fantastiska människor som man vanligtvis kanske inte hör i media.

Jag har jobbat i media sedan jag var 23 år. Jag började som praktikant på ungdomsprogrammet Bullen på SVT. sen dess har jag jobbat i flera redaktioner men också varit programledare i flera. Jag har skrivit artiklar i kvinnomagasin. Var även chefredaktör för en kvinnotidning Voice. Tre säsonger var jag programledare på tjejmagasinet Bambola på ZTV och senare på hälsoprogrammet  HälsaNu. Mitt intresse för hälsa och kvinnofrågor har alltid varit stort. När man jobbar på tv har man en redaktion som man stöter och blöter idéer och reportageförslag. Jag har alltid gillat att jobba i redaktion. Det är ofta otroligt kreativt och kul. Jag har ju inte direkt någon redaktion till min podd. Så därför utser jag nu er till min redaktion. Så kom igen och bombardera mig med idéer och tankar och förslag. Vad vill ni höra mer om. Vem vill ni höra.

4 reaktioner på ”från fittan till graven”

  1. Melanie Herzfeld

    Hej, var kan man få tarmdetox och frekvensterapi?
    Skulle man kunna få tel.nr till Ann-Christine Söderberg?
    Tacksam för svar. MVH: Melanie (melania@mokcsay.hu)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *