Nytt poddavsnitt: tarmdetox

Våra nötkreatur har mask, hästar har mask och åtminstone någon gång om året avmaskar vi våra älskade husdjur katter och hundar. Varför skulle vi människor inte behöva avmaska oss då och då? För vad lever i oss? Vad finns där i våra tarmar? Ja, Vilka parasiter är vi värdar åt. I  det här avsnittet pratar vi tarmen, bajs, avmaskning och allt det där vi tycker är lite småäckligt, men ändå väldigt fascinerande.

Jag pratar med Ann-Christine Söderberg som är undersköterska med intensivvårdsutbildning. Ann-Christine skolade om sig och jobbar numera som hälsocoach och hjälper sedan många år människor att må bra i sina tarmar genom olika behandlingar. In och lyssna genast HÄR hittar du senaste avsnittet Tarmen är på modet, eller vad säger du?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *