måndagskänslan


Efter en intensiv jobbhelg och med regnet smattrande mot fönsterrutorna behövde i alla fall jag pigga upp mig. Sprang ner till blomsterståndet på Mariatorget och köpte tre hortensior för 200 kronor. Googlar symbolspråket på Hortensia och får upp: HORTENSIA – Varför glömde Du mig?

Hur är ni? Letar ni symboler? Tänker ni symboler? Varför valde jag just Hortensia. Jo, för att den är fin. Men det fanns många fina höstblommor att välja mellan…

1 reaktion på ”måndagskänslan”

  1. Anne Lemmetty Åkerlöf

    Letar ofta symboler. Speciellt vilda djur som jag ser här i min trädgård. Den lilla boken ”Djurens Språk” av Solöga använder jag flitigt. Betydelsen av ett djur som man träffar, ger en liten fingervisning för min färd här på jorden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *