lördagskänslan

Idag är det tydligen internationella Sköldkörtel och tänk idag har jag fått så många härliga tips gällande sköldkörteln på den utbildning jag går. Kanske får ni läsa om dem, men först ska jag testa själv. För det tycker jag är viktigt.
Läser ju till Botanisk aromapedagog och herregud vilken bra utbildning. Utbildningen är slut i november. Och de här helgerna är magiska. Jag är typ kär iLENA LOSCIALE Hon är så kunnig. Hon har inte bara läst sig till sin kunskap som jag kan tycka att många som håller på med krämer, oljor och sånt gjort. Nej, över 30 års erfarenhet av att ha jobbat med eteriska oljor. Aromaterapi och så på det psykologiska studier. Hon är så klok. Hennes lektioner är så kul, så inspirerande, så kunniga, så mycket Lena. Bästa jag gjort. Jag har redan tecknat upp mig på att gå hennes göra parfym. Bäst, bäst, bäst.

En annan som är bäst är min man Ray. Här har ni sett honom i Labyrints senaste video Så Ajaib. Visst längtar man efter att se mer av honom.

http://https://www.youtube.com/watch?v=7oQbT5ZIs9E

2 reaktioner på ”lördagskänslan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *