Hej på er och knip en plats

Hemkommen från Marocko, som verkligen var magiskt på alla vis. Att vandra i bergen. I den fantastiska miljön och så dessa fantastiska människor. Berberna och så alla yogatjejer. En ära att få ha yogaklasser.
Marokanska Maten.
Mattorna.
Så många minnen.
Ett wifi som inte fungerade och som tvingade oss alla att cyberpausa.
Nötterna.
Yoghurten och kaffet.
Eller som Mina, kvinnan som tvättade och skrubbade oss kvinnor rena i bara trosorna och slöja på hotellet i Atlasbergens lilla Hamam.
Och så två dagars avslut i livfulla Marrakesh.
Jag åker definitivt tillbaka till Marocko.

IMG_67481

Hörrni, jag har uppdaterat min min hemsida, kolla här Här hittar du mina kurser, workshops och resor. Vill verkligen tipsa om helgen 1-3/6 i Viken på fantastiska Sans och balans det blir ashtangayogan, lymfworkshop, lymfyoga. KOM. Ge dig själv en helg i Skåne.

_CHP4577

Bildtext: Det här är en yonistaty. Den bar jag hem från Indien nu senast. Så glad över den. Som den ska hedras. Det är en del av shivalingam, där jag tagit bort lingam och istället gottat mig i yonin. Mycket möjligt att vi också håller en yonipuja på fredagkvällen. Foto Coni Hörler

Och så vill jag så klart uppmuntra dig att boka in helgen i september. Jag är så väldans glad att vi fick till en helg där du kommer att få alla redskap, all information och fylla på din lust att vilja veta mer om ditt underliv. Jag kommer att hålla knipworkshop och yoga som är inriktad på både bäckenbotten och lymfsystemet och Jenny Koos kommer att föreläsa om menscykeln och hur viktig ägglossningen är för vår kvinnohälsa. När jag hörde henne föreläsa om menscykeln, fast jag själv redan är i menopausen gav det mig många aha-upplevelser.
Nu har jag bett henne dels hålla den föreläsningen men också bredda sig och prata klimakteriet och hur vi kan ta hand om oss själva på bästa sätt.

Världens bästa kvinnohelg med så god mat av Ebba. Ja, gå in och läs om helgen.
KNIP en plats.

PUSSY POWER helg – ta makten över din kvinnohälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *