Yoga, erotik och knip

IMG_6535

Jag har varit i Göteborg och hållit en Pussy Power Hour, alltså vad kul. 370 bokade. Kände mig som en riktig coolish brud och så himla glad. Knipövningar kopplas ofta ihop med graviditet och det är bra. Men samtidigt låt oss inte göra bäckenbottenträning till nåt som bara gravida behöver göra. För att veta när ens bäckenbottenmuskler är aktiva och när de är avslappnade är nåt som borde tillhöra allmänbildningen för varje tjej, flicka, kvinna och tant. Glömmer inte röstpedagogen EwaMarias ord: ”Man kan höra på en tjej om har bäckenbotten påkopplad”. För kraften sitter i könet. Dags att vi brudar vågar prata med den kraften påkopplad och slutar låta som ofarliga flickor. Våra JA ska ljuda högt och våra NEJ ska vara så kraftfulla att inget/ingen ska kunna undgå att höra kraften. Jag tror att frigörelsen finns i våra egna kroppar. Jag vill vara fri och bottnad. Vad vill du vara?

IMG_6547
Bildtext: Här ligger 370 tjejer i olika åldrar i Happy Baby pose, eller Welcome Home Asana som en skojsigt yogalärare jag känner kallar ställningen.

På fredag har jag min sista Knipworkshop, för den här säsongen, på HÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER DIG KNIP en plats. Kom själv. Ta med en kompis, kollega, syster, dotter eller mamma. Kom och knip med mig. Om kära Malin Berghagen vill yogifiera världen, så vill jag knipifiera oss kvinnor. Få alla tjejer att fatta makten vi har mellan benen. Makten till våra egna liv. Till vår styrka. Till vår stolta kroppshållning och till våra starka och kraftfulla röster. Till glädjen. Till konsten. Till skapelsen. Halleluja typ!!!

Och sen när jag startar upp med workshops igen i augusti, ja då har nya Knipboken kommit, alltså hur kul.HÄR KAN DU BEVAKA DEN

Nya-Knip_3D

Utlyste en tävling på instorma att ni kunde vinna min fantastiska bok YOGAEROTICA gavs kanske ut alldeles för tidigt. Problemet med mig är att jag är för snabb, för tidig med saker. Yogaerotica kom ut 2011. Den skulle helt enkelt kommit ut idag. Nu när vi vet att yogan gör nåt med våra kroppar och att yogan också mutar sig in i sängkammaren. Det är nog min vackraste bok och så bra den är. Så glad jag blir om du delar med dig vad du tycker om boken på sociala medier, så att den hittar hem till er läsare. De som vunnit har nu fått mejl och boken ska snart vara hemma hos dig.

yogaerotica

3 reaktioner på ”Yoga, erotik och knip”

  1. Hej coola kvinna! Har du planerat ngt i närheten av Östersund- Åre-Sundsvall? Annars kanske vi kan få bjuda hit dig? ??Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *