Yoga, knip och Elvie

På lördag ska jag hålla i en och en halvtimmes Pussy Power och på söndag en föreläsning om Yoga för livet båda på YOGA GAMES i Göteborg. Det blir min första gång. Alltså jag har yogat själv i snart 20 år och jobbat med yoga i snart detsamma och ändå kan jag känna mig som en ettagluttare när det gäller ett sånt här event. Vad ska man ha på sig? Hur kommer det att vara? Det är både lite läskigt och spännande på samma gång. Jag är så glad att Anneli Hildonen som plåtat nästan alla mina böcker och som jag jobbat med i över 15 år följer med. Hon ska visa bilder på min föreläsning. Men ändå tänk vad mycket som hänt i yogavärlden på de här åren. När jag började med yogan fanns inga snygga yogakläder, vi använde balett-tajts och det fanns typ två mattor att välja mellan. Då fanns inte heller några yogalärarutbildningar. Man valde liksom ut en bra yogalärare som man gick brevis, som en lärling. När jag började yoga Då sa alla att yoga var en trend och idag vet vi. Det var ingen trend, det är en livsstil.

_MG_2667_MG_2597_MG_2606_MG_2587_MG_2574_MG_2477

I över fem år har jag rest landet runt med min knipworkshop och hejat på tjejer att börja knipa. Att ta hand om sitt underliv. Och jag tycker det är så kul och så viktigt. Därför ska det bli extra kul att min Pussy Power hour är inbjuden till Yogagames.

still-group-crop-2

När jag håller i mina workshops brukar jag också tipsa om ELVIE den lilla kniptränaren
och så:
LÄS HÄR PÅ GOOP det här är deras senaste nyhetsbrev och vad skriver de om? Jo, om kniptränaren som jag skrev om för mer än två år sedan LÄS Mitt blogginlägg spela tv-spel med muffen Och som av en händelse. Mejla mig på yogavita@telia.com så får du koden och en rabatt på 20 €. Så istället för att den kostar 199€, så betalar du 179€. Bra va?!

TIME FLIES

2012

9789155258948_200x_knip-for-battre-halsa

2018

9789155265410

Som jag längtar till augusti när boken kommer ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *