medicinskt myteri

Oj nu måste alla VOF-gubbar vända och vrida sig. VOF Det här går ju emot allt som de prånglar ut i media. Om vad som är forskning och vetenskap. Hur viktigt det är med underlag som är så kallat vetenskapligt bevisat. Men vad är vetenskap? Och vad har inte hävdats i vetenskapens namn?! Vi kan väl börja med den sk vetenskapen att jorden var platt…

Men nu. Att magi är på väg att bli rumsrent.
Det som naturfolk, häxor, trollpackor ägnat sig åt i tusentals år och fortfarande använder sig av.

Miljontals yogisar runt om i världen kan inte ha fel. Vi som ”vet” att den disciplinen, den fokusen det sättet att tänka. Att genom fysiska övningar rensa och rena tanken. Att förena sinnet med kroppen. Att använda det magiska andetaget som att andas in allt det vi vill ha mer av och andas ut stress, sorg, frustration. Vi vet det. Varje morgon sjunger jag ett mantra där jag önskar att människor får leva i hundra friska år, att regnet ska komma i tid. Och efter varje yogastund tackar jag min kropp och jag ägnar en tanke till alla de jag älskar i mitt liv. Det är magi. Jag tror på att det hjälper mig att behålla en positiv syn fast livet kanske är jobbigt, hårt och svårnavigerad. Jag behöver magi i mitt liv. Men jag behöver inte en etikett som säger att det är vetenskapligt bevisat för att våga tro.

Lisbeth Sachs, medicinsk antropolog och författare har ägnat nästan hela sitt forskarliv åt magin i hur människan mot alla odds kan överleva en dödlig diagnos. Medicinskt myteri kallar hon det, och hon är tacksam över att få vara med om att tankens kraft inte längre avfärdas som anekdoter utan numer har stöd i grundforskningen hör och läser jag: HÄR LÄS O LYSSNA

Alltså äntligen. Magin har blivit rumsrent. Metoder som är placebo men som har en affekt på människor. Kroppen reagerar på en känsla, nu har man via magnetkamera osv kunnat se det.
Känslornas makt hamnar i forskningen…

Vi måste lära oss att vi har de här krafterna honom oss. The mind is all over the body. Vi är en hel mekanism. En positiv Kraft som människan har som kan påverka sig själva.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *