make love not war

yoga_erotica_1
yoga_erotica_7images

2011 kom en av mina finaste böcker ut. Yogaerotica HÄR HITTAR DU DEN Som med det mesta jag gör, brukar jag vara för tidig. För jag tror den kom ut lite för tidigt. För när tidningen Allas bjuder på flera sidor om boken som kom ut för sju år sedan. Mitt bland artiklar om så bakar du bästa bullarna och så här stickar du en fin tröja, ja, då känns det som att en bok om vad yoga kan göra för sexlivet blivit rumsrent. Förstår ni vad jag menar. Nu vill jag bara att den ska komma ut igen. I en smartupplaga som fleras av mina tidigare böcker gjort Yoga för kvinnor, Yoga för livet och nu senast 21 dagar till ett lättare och friskare liv.
För varken yoga eller att vilja förbättra sitt sexliv, både det med sig själv och med en partner är en trend. Det kan ju liksom aldrig bli otrendigt, eller hur?
Men du hittar fortfarande boken på både Adlibris och Bokus. Det är en toppenfin present till sig själv eller nån man tycker om.

Här hittar du artiklarna i Allas: Bra för sexlivet Yoga i sovrummet Övningar för bättre sexliv

Nu mer än någonsin känns de bevingade orden Make love not war som ett mantra varenda världsledare sk mangla ut till sin landsmän. Men vi ska kanske börja med oss själva?

yogaerotica

Och förresten, här hittar du en liten intervju med mig i Expressen om klimakteriet LÄS HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *